Меден месец в Анталия

Дестинация:

Продължителност:

Най-известният турски курорт, разположен на брега на Средиземно море. Само на 2 часа полет от София. Предлага се огромен избор от хотели и специални пакети за меден месец.
В курорта Белек, разположен на брега на морето със собствен плаж, това е един наистина впечатляващ хотел в ориенталски стил. Тук ще можете да се пренесете в приказките от 1001 нощ, заобиколени от лукс. Комплексът разполага с 4 а’ла карт ресторанта, 5 бара, 2 открити басейна, ВИП басейн за настанените в суити и вили, 8 водни пързалки, сауна, джакузи, турска баня, масаж, водни спортове. Специално за Вас младоженци, тук ще се погрижат за Вас, така че и султаните да ви завиждат. Кошницата с плодове и вино в спалнята, е само част от специалните пакети за меден месец, които се предлагат.
Разположен само на 2 км от Белек, на брега на морето със собствена пясъчна ивица, хотелът заема площ от 93 500 м2. За вашия комфорт и спокойствие има отделен плаж само за възрастни, 8 ала карт ресторанта, 10 бара, магазини, 5 басейна, аквапарк, СПА център, водни спортове и др. Специално за младоженците се предлагат пакети за меден месец. Обгърнати от лукс, тук ще получите вниманието, което заслужавате. Като комплимент с пожелания за щастлив съвместен живот, в стаята ще ви очаква кошница с плодове и бутилка шампанско,вечеря в един от ала карт ресторантите, закуска в леглото в ден по ваш избор, 20 % отстъпка за масаж в СПА центъра и др.